Čistič na trouby a grily, 250 ml

Kód: 3022
179 Kč –5 %
Čistič na trouby a grily, 250 ml
179 Kč –5 % 169 Kč / ks
Skladem

Účinně odstraňuje mastnotu, připálené a připečené zbytky jídla v troubě a na grilovacích roštech.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přednosti a vlastnosti

  • Vysoce koncentrované složení.

  • Účinně odstraňuje mastnotu, připálené a připečené zbytky jídla v troubě a na grilovacích roštech.

  • Prostředek lze použít na čištění vnitřního prostoru trouby a na kovové rošty grilu.

  • Speciální gelová forma prostředku.

  • Vyčistí bez nepříjemného zápachu

Návod k použití

  • Používá se neředěný.

  • Před použitím protřepejte.

  • Prostředek nastříkejte rovnoměrně na čištěný povrch a nechte působit.

  • Po vyčištění povrch omyjte čistou vodou.

  • Účinek prostředku zvýšíte tím, že troubu nebo gril mírně nahřejete (cca 30 °C).

  • Výrobek je mimořádně účinný, proto při práci s výrobkem používejte rukavice a dodržujte pokyny výrobce.

  • Nepoužívejte na antikorové povrchy, hliník, teflon, lakované, plastové, dřevěné nebo pochromované povrhy a samočisticí trouby!

Složení

5-<15 % Sodium Hydroxide, <5 % amfoterní povrchově aktivní látky, Bronopol, Methylisothiazolinone

Upozornění

Obsahuje: Sodium Hydroxide. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte páry. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle. PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou nebo osprchujte. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte lékaře. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů. Obsahuje 2-methylisothiazol-3(2H) -on [číslo ES 220-239-6] (3:1). Může vyvolat alergickou reakci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyně
Záruka: 24
Hmotnost: 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: