Čistič kuchyní, 500 ml

Kód: 3005
199 Kč / ks
Skladem

Důkladně vyčistí i těžko odstranitelné skvrny včetně mastnoty a připálených jídel. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přednosti a vlastnosti

  • Vysoce koncentrovaný a účinný prostředek, který působí okamžitě.

  • Důkladně vyčistí extrémně odolnou špínu včetně mastnoty a připálených jídel bez nutnosti mechanického drhnutí.

  • Vhodný pro všechny typy kuchyňských desek a obkladů.

  • Díky ochranné složce E-PROTECTION zabraňuje dalšímu usazování nečistot a usnadňuje další čištění.

  • Na čištěném povrchu nezanechává žádné stopy.

  • S obsahem speciální antibakteriální složky.

  • S příjemnou a svěží hypoalergenní vůní pomerančů.

  • Snadno biologicky odbouratelný.

  • Bez barviv, SLS/SLES, fosfátů a MIT/CMIT.

Návod k použití

  • Přípravek používejte na veškeré hladké povrchy (pracovní plochy, horní části sporáku, skříňky, dřezy, lednice, sklokeramické desky, odsavače par, ...).

  • Doporučujeme nanášet pomocí lahve s rozprašovačem.

  • Nakonec setřete čistým hadříkem nebo opláchněte vodou.

  • Poměr ředění: 1:1 při silném nánosu 1: 3 při běžném znečištění

  • Lahev s rozprašovačem na ředění EURONA by CERNY je možno přiobjednat zde.

Složení

15-<30 % aniontové povrchově aktivní látky, 5-<15 % neiontové povrchově aktivní látky, parfémy, Phenoxyethanol

Upozornění

Dráždí kůži. Způsobuje vážné poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte lékaře. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyně
Záruka: 24
Hmotnost: 0.7 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: