Čerstvý tuňák modroploutvý, filet skůží, Sashimi A+, 400 g

Kód: BS2003
998 Kč / ks
Skladem
Skutečný král mezi tuňáky! Tak exkluzivní a vzácný! Poznejte chuť exkluzivního čerstvého masa i Vy! Dodáváme chlazený na ledu, 100% fresh!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento velmi vzácný druh tuňáka je naprostým gurmánským skvostem a jednoznačně nejlepším ze všech druhů tuňáků! Náš čerstvý tuňák modroploutvý je chován v podmínkách splňující kritéria ekologického chovu a zajišťuje tak ideální životní podmínky ryb. Jeho lov je přísně regulován ICCAT – Mezinárodní komise pro zachování atlantských tuňáků. Ryby jsou krmeny výhradně kvalitní potravou složenou zčerstvých mořských živočichů.

• Tuňák modroploutvý je po celém světě známý svým fantasticky chutným a vysoce kvalitním masem, které je velmi bohaté na vitaminy, minerály, nenasycené mastné kyseliny a další zdraví prospěšné látky!
• Jeden znejbohatších zdrojů bílkovin!
• Patří k nejžádanějším pochoutkám na světě!
• Špičkové maso tuňáka nemá téměř žádné kosti!
• Je velmi chutné, dokonale jemné a šťavnaté!
• Nejoblíbenějším pokrmem z tuňáka je jednoznačně sushi sashimi, které je vyhledávané skutečnými gurmány a milovníky japonských specialit!

Doplňující informace

Důvěřujte nám a objednejte si čerstvé steaky z tuňáka, které krájíme na silné plátky - jedině tak dosáhnete absolutního gurmánského zážitku! Nebo Vám můžeme poslat celý kus a Vy si z něj nakrájíte steaky dle Vašich představ. Steaky z tuňáka o hmotnosti v rozmezí 300 g - 550 g balíme do speciálních termoboxů, kde je zachována jeho absolutní čerstvost, chuť a prvotřídní kvalita!
• Složení: Tuňák obecný (Thunnus thynnus). Oblast odlovu: Středozemní moře, FAO 37.2.1.
• Země původu: Chorvatsko.
• Ryby jsou chovány v optimálních podmínkách splňujících kritéria certifikovaného chovu.

Návod na použití

Skladujte při teplotě 0–2 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: SEABAR - čerstvé mořské ryby
Záruka: 24

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: